Színfogó - Környezetbarát technológia
Színfogó - Vásárlói vélemények
Színfogó - Colour Catcher
A SZÍNFOGÓ SIKERÉNEK KÖSZÖNHETŐEN TOVÁBB BŐVÜL A TERMÉKKÍNÁLATUNK
DYLON SZÍNFOGÓ KENDŐ 10, 20 és 30 db-os csomagolásban
  • A SZÍNFOGÓ® az első olyan termék a piacon, amely mint egy mágnes, képes megfogni és megkötni a mosóvízben oldott festékanyagokat és szennyeződéseket!
  • Biztosítja, hogy nyugodtan együtt moshatja különféle színű ruháit.
  • Megelőzi a mosási baleseteket
  • Megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek.

MOSÁSI TAPASZTALATOK

Dylon Színfogó + Fertőtlenítő & Oxi Folteltávolító
A termék ideális kisgyerekekkel rendelkező háztartásoknál, mivel megöli a baktériumok és a gombák 99,9 %-át, eltávolítja a makacs foltokat is egyetlen mosással, higiénikus biztonságot nyújt az egész családnak, miközben a Színfogó megóvja a ruhák eredeti színét. Használata rendkívül egyszerű, az aktív oxigénnek köszönhetően már 30 °C-on is hatásos, fehér és színes ruhákhoz is alkalmazható. Engedéllyel rendelkező, bevizsgált termék.
DYLON SZÍNFOGÓ® ÉS OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ

Magyarországon egyedülálló innovatív folteltávolítót próbálhat ki! Ez a termék az első, amely nemcsak a kioldott színeket fogja fel, hanem hatékonyan el is távolítja a foltokat. A tasak anyaga Színfogó kendőből van, mely mágnesként vonzza magához a kioldódott színeket és szennyeződéseket. A tasakban lévő aktív oxigént tartalmazó folteltávolító por a mosás kezdetekor azonnal működésbe lép, és hatékonyan tünteti el a foltokat.

A Színfogó® & OXI Folteltávolító színes mosásnál a ruhák színét megóvva távolítja el a legmakacsabb foltokat!

OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ

A tasak aktív oxigénben gazdag folteltávolítót tartalmaz. A por vízzel érintkezve már 30°C-on is azonnal feloldódik, és még a nehezen eltávolítható foltokat is kioldja, mint amilyen a tea-, a kávé-, bor- és a gyümölcsfolt, valamint a különböző szószok, olajok okozta pecsétfoltok.

 

SZÍNFOGÓ®

A Színfogó® tasak felfogja a mosás során kioldódott színanyagot, így megelőzi, hogy a különböző színű ruhák összefogják egymást. A tasak mágnesként működik: magához vonzza a kioldódott színeket és megfogja azokat. A mosás végén a felfogott színanyag a tasakon látható!™

DYLON EXTRA FEHÉRÍTŐ & OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ

A jól ismert Dylon Extra Fehérítő és Oxi Folteltávolító megújult formulájának köszönhetően kétszer hatékonyabb fehérítő hatással rendelkezik. A folteltávolító már 30o-on eltávolítja a foltokat a textíliákról és különleges fehérítő összetevői visszaállítják a ruhák ragyogó fehérségét. Speciális szürkülésgátló hatóanyaga megakadályozza, hogy a kosz újra lerakódjon a ruhákra és beszürkítse őket. A ruhák fehérségének megőrzése érdekében használja minden mosásnál. Kiválóan alkalmas csipkefüggönyök mosására is.

EXTRA FEHÉRÍTŐ

A különleges összetételű fehérítő hatóanyagok megkönnyítik a mosást, megtartva ruhái ragyogó fehérségét megakadályozva, hogy ruhái beszürküljenek, vagy kopottnak tűnjenek.

 

OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ

A tasak oxigénben gazdag folteltávolítót tartalmaz, amely közvetlenül a foltokra hat és még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja, mint amilyen a bor-, gyümölcs-, különböző szószok és olajok okozta pecsétfoltok.

DYLON EXTRA FEHÉRÍTŐ KENDŐ
A Dylon Extra Fehérítő kendő használatával ruhái ragyogóan fehérek lesznek még alacsony hőmérsékleten is, miközben kíméletes a kényes anyagokhoz. Alkalmazható minden hőfokon, minden típusú anyaghoz, minden mosási programmal. A kendőben található hatóanyag visszaállítja a ruhák fehérségét és semlegesíti a mosás során kioldódó kosz részecskéket, amelyek a ruhák elszürkülését okozzák. A bizonyíték a kendőn látható.
DYLON FEKETE és KÉK SZÍNMEGÚJÍTÓ
Egyedülálló színmegújító termékek, amelyek új életre keltik a kifakult ruhákat. A színmegújító hatóanyagot tartalmazó tasakot egyszerűen csak be kell helyezni a mosógépbe a kifakult ruhákkal együtt. A mosás végeztével a ruhák újként fognak ragyogni! A termékek elöltöltős és felültöltős mosógépben egyaránt használhatóak.
DYLON FOLT DOKTOR: ROZSDA-, TOLL-, OLAJ- ÉS ZSÍRFOLTOKRA
Speciális folteltávolítók, melyek az igazán makacs foltokra lettek kifejlesztve.
Dylon Színszakértő Folteltávolító spray

Az innovatív Színszakértő folteltávolító hatékonyan eltávolítja a foltokat, miközben védi a színeket és a textíliát.

 

Folteltávolító hatás:

A Dylon Színszakértő Folteltávolító aktív oxigénben gazdag hatóanyaga az igazán makacs foltokat is eltávolítja, mint amilyen a kávé, bor, zsír és fű által okozott foltok.

 

Színvédelem:

Egyedülálló formulája már alacsony hőfokon is hatásos, kíméletes a textíliához és védi a színeket. Fehér és színes ruhákhoz egyaránt használható.

Dylon Mosógép és Mosogatógép tisztító

Praktikus és hatékony megoldás minden típusú mosógép és a mosogatógép tisztán tartására. Egyedi 3in1 formulájának köszönhetően:

Tisztít: eltávolítja mosó- és mosogatógépben lerakódott szennyeződéseket (mosószer, szövetdarabok, ételmaradványok).

Vízkőtlenít: megszűnteti az makacs vízkőlerakódásokat a mosó- és mosogatógép létfontosságú alkatrészein (fűtőszál, dob, csőrendszer).

Illatosít: semlegesíti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után.