K2r

Hogyan működik?

Mi az a Színfogó®?

A textíliák kiereszthetik a festékrészecskéiket a vízben mosás során, és ezek átszivároghatnak más ruhaneműkbe. A Színfogó® megakadályozza az összemosódást és lehetővé teszi a kevert mosásokat.

Hogyan működik?

A kendő extra abszorbens szálakat tartalmaz. Úgy viselkedik, mint egy mágnes, amely védi a ruháit azáltal, hogy magába szívja a festéket és a szennyeződést a vízből. Ez a ruházat maximális védelmét biztosítja az elszíneződés és a színfoltok ellen. A bizonyíték a kendőn látható!

A kendő az extra abszorbens szálainak köszönhetően hatékonyan véd a színfolyás ellen, ezáltal lehetővé teszi az összes szín együttes mosását, akár a világosakét is.
A Színfogó® megvédi ruhaneműit, valamint időt és pénzt takarít meg Önnek azáltal, hogy vegyes színű ruhák mosását is lehetővé teszi.

A színes ruhák többszöri mosás után gyakran kifakulnak. Még ha szabad szemmel nem is látható, a festék és a szennyeződés nyomai lerakódhatnak minden mosáskor, és idővel elszíneződést okozhatnak - ezzel a ruha eredeti színét elhalványítva. A Színfogó® megába szívja ezeket a kosz- és színanyagokat a vízből, mielőtt még azok a ruhaneműre rakódhatnának, segítve ezzel, hogy a ruhái színei hosszabb ideig ragyogóak maradjanak!

A ruhák elszürkülése egy hosszas folyamat eredménye. A kosz és a szennyeződés olyan maradványok, amelyek több mosás alatt rakódnak rá a szövetekre, és csak idővel válnak láthatóvá. A szennyeződések felfogásával a Színfogó® megvédi a szöveteit az elszürküléstől.

A szennyeződések lebeghetnek akár a mosóvízben is. Egyedülálló tulajdonságának köszönhetően a Színfogó® felfogja ezeket a felszabadult szennyeződéseket a mosóvízből a szövetek még hatékonyabb tisztítása érdekében.

A kendő extra abszorbens szálai maximális védelmet nyújtanak minden hőmérsékleten. A legjobb eredmény érdekében minden mosáshoz használjon Színfogót®!

Előnyök

  • Megelőzi a mosási baleseteket

  • Lehetővé teszi a vegyes mosásokat

  • Védi a színek fényességét

  • Megelőzi a ruhák elszürkülést

  • Megelőzi a ruhák elszürkülést

  • A Színfogó® minden hőmérsékleten hatékony

Tudta?

A Színfogó® egyedi textúrája természetes rostokból áll, amelyek a mosás közben is tartják alakjukat, hogy a festékrészecskék még erősebben szívódjanak fel a mosóvízből. Mind a kendők, mind pedig a csomagolásuk biológialiag lebomló és újrahasznosítható.