K2r

A Márka

Hatékony védelem ruhái számára

A Színfogó® Magyarország No1* márkája, több mint 20 évnyi tapasztalattal a háta mögött. Feltalálása óta forradalmasította a mosási folyamatokat. Napjainkban a Színfogó több mint 38 országban van jelen világszerte, évente több mint 1 millió eladott kendővel. Családok milliói bíznak a Színfogóban®, és tudják, "a bizonyíték a kendőn látható"

*No1 - Az AC Nielsen Piackutató Kft. 2017. december -2019. december közötti kiskereskedelmi index adatai alapján eladott értékben, darabszámban számolva, teljes Magyarországra, a színvédő kendő kategória piacára vonatkozóan.

  • Újdonságok

    A márka folyamatos fejlesztésével, újabb és újabb termékekkel biztosítjuk a mosása könnyedségét! Ilyen például Extra Fehérítő kendőnk, kifejezetten a fehér ruhákhoz kifejlesztve vagy Intenzív Fekete színmegújító kendőnk, amely feléleszti a fekete és sötét ruhái színét és intenzitását.

  • Ígéretünk

    Dedikált kutatási és fejlesztési csapatunk szakértői folyamatosan újabb és újabb megoldásokon dolgoznak, hogy termékeinket még jobbá tegyük, ezzel megoldást kínálva a mosás védelmére, fogyasztóink mindennapjainak megkönnyítésére, úgy, hogy közben pénzt, időt és energiát is spóroljanak. Bízunk benne, hogy termékeink segítségével kiemelkedő mosási eredményeket tud elérni!